Over ons

100%x200

Brigitte Raasveld

In 2016 is Brigitte afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Direct na het afstuderen is zij zich gaan verdiepen in het analyseren en behandelen van ruggerelateerde klachten, slaapproblematiek en spanningsklachten. Zij is lid van het artrose netwerk en netwerk slaapoefentherapeuten. Zij werkt op woensdag en donderdag in Haarlem. Brigitte is NLP-practitioner waarbij ze ondersteuning biedt bij pijn, angst, spannings- en stressklachten. Met veel plezier traint zij zwangere vrouwen en mama's tijdens bootcamps of groepslessen. Naast het werk houdt zij van fietsen, reizen en creatief bezig zijn.


100%x200

Saskia van der Drift

Saskia is in juli 2007 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. In 2008 is zij haar eerste praktijk gestart in de Haarlemmermeer. Ook heeft Saskia de opleiding Bewegingswetenschappen gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Saskia is NLP-practitioner. Ze neemt waar indien Brigitte afwezig is. In haar vrije tijd reist ze de wereld over en sport zij fanatiek zoals marathontraining en klimmen.


Kwaliteitsregister

Wij staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dit houdt in dat de oefentherapeuten beschikken over actuele kennis en ervaring, voldoen aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg) en voldoen aan de eisen zoals deze gesteld door de beroepsgroep. Wij zijn daarnaast ook lid van de Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck (VvOCM).

Up-to-date

Om onze kennis optimaal te houden volgen wij verschillende na-en bijscholingen. Daarnaast is er 6 keer in het jaar een Intercollegiaal Overleg Mensendieck (IOM). Wij zijn actief betrokken bij de beroepsvereniging voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) en daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.