Over ons

100%x200

Nicky Ball

Nicky is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als oefentherapeut Cesar en is zich direct gaan specialiseren in de behandeling van slaapproblemen, houding- en bewegingsanalyse en spanningsklachten. Zij is lid van het artrose netwerk en rugnetwerk. Zij geeft groepslessen en is yoga docente. In haar vrije tijd doet zij aan yoga, speelt ze gitaar en hiket en kampeert ze in mooie natuurgebieden.

100%x200

Saskia van der Drift

Saskia is in juli 2007 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. In 2008 is zij haar eerste praktijk gestart in de Haarlemmermeer. Ook heeft Saskia de opleiding Bewegingswetenschappen gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Saskia is gespecialiseerd chronisch pijntherapeut, Thuiszorgoefentherapeut, aangesloten bij het Parkinsonnet, MS-netwerk en de CVA-keten. Zij is NLP-practitioner voor de behandeling van spanning en angstproblematiek en chronische pijnklachten. Dit zijn klachten van het bewegingsapparaat die langer dan 6 weken aanhouden. In haar vrije tijd rijdt Saskia fanatiek paard en klimt ze.


Kwaliteitsregister

Wij staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Dit houdt in dat de oefentherapeuten beschikken over actuele kennis en ervaring, voldoen aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg) en voldoen aan de eisen zoals deze gesteld door de beroepsgroep. Wij zijn daarnaast ook lid van de Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck (VvOCM).

Up-to-date

Om onze kennis optimaal te houden volgen wij verschillende na-en bijscholingen. Daarnaast is er 6 keer in het jaar een Intercollegiaal Overleg Mensendieck (IOM). Wij zijn actief betrokken bij de beroepsvereniging voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) en daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.